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홍로사과의 향에 영향을 주는 향 성분 분석과 기여도 평가
한국식품과학회지
2009 .12
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effects of Fruits Fermented Cream on “Fuji” Apple Aroma Compounds
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Apple Fruit and Cell Sizes Growth Patterns in the Tree Different Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Apple Fruit and Cell Sizes Growth Patterns in the Tree Different Apple Cultivars
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
[S6-4] Aroma and Gene Expression Profiling during Manufacturing Process of Oriental Beauty
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Response of Two Apple Cultivars to Chemical Fruit Thinning
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수획후(收獲後) 사과과실(果實)의 향기성분(香氣成分)의 분리(分離) 및 동정(同定)
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Potential Alternative Chemicals for Apple Fruit Thinning
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
A Study of Bud Development and Sequence According to Pruning Degree on ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Pruning Time and Degree of Ringing on Growth and Quality of ‘Fuji BC2’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
국산 원료잎담배의 착엽위치에 따른 향기성분 및 휘발성 성분의 변화
한국연초학회지
2005 .01
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