지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Characterization of Mg-dechelation Activity with Chlorophyll Degradation in Stored Broccoli Florets
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Flavonoids in Broccoli Florets at Different Developmental Stages
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Involvement of Mg-dechelating Substances in Relation to Chlorophyll Degradation in Broccoli (Brassica oleracea L. Italica Group) Florets
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts from different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Postharvest Ethanol Vapor Treatment on Maintenance of Ascorbic Acid in Broccoli Florets
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
추출용매에 따른 브로콜리의 항산화와 항염증에 대한 효과
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
Effects of Package Environment on Keeping Quality during Storage in Cabbage and Broccoli
Food Science and Preservation
2000 .03
Broccoli flower와 Broccoli sprout의 라디칼 소거능 및 산화적 스트레스 개선 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Seasonal Variation in Content of Sugars in Different Parts of Broccoli
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of Broccoli Powder on Consumer Perception and Sensory Characteristics of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Influence of Extraction Method on Quality and Functionality of Broccoli Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .06
THE EFFECT OF HEAT TREATMENTS ON THE CHLOROPHYLL IN GREEN PEPPER
한국식품영양과학회지
1974 .04
Evaluation of Glucosinolates Concentration in Different Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts at different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Influence of the Extraction Method on Quality and Functionality of Broccoli juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Maintenance of Broccoli and Mushroom by Nitrous Oxide Treatment during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
사과 Peroxidase의 분리 및 특성
한국식품과학회지
1991 .08
0