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이용수
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MATERIAL AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
SUMMARY
REFERENCES
要約
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chlorophyll Contents and Morphological Responses of Tomato and Pepper to SO₂ Generated from Heating System
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
갓김치의 발효과정 중 Chlorophylls 및 Carotenoids의 변화와 동획분의 항산화성
한국식품영양과학회지
1997 .08
갓에서 Chlorophyll 유도체 및 β - Carotene의 분리와 이들의 항산화 작용
한국식품영양과학회지
2001 .06
Assessment on the Chlorophyll Fluorescence of young soybean plants during heat stress
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
열처리 시 소금첨가에 의한 풋콩의 색과 Chlorophyll 함량 변화
Korean Journal of Agricultural Science
2003 .12
Chlorophyll과 유도체의 항산화활성
식품기술
2005 .01
Evaluation of Photosynthetic, Chlorophyll and Leaf Temperatures Parameters in Pepper Lines under High Temperature Condition
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
벼메뚜기 건제품중의 지질열화에 함유색소성분이 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1987 .11
포도의 내한성을 판별하기 위한 Chlorophyll fluorescence의 이용
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
An Assesesment of Leaf Chlorophyll Concentration of Afforestation Tree Species in South-Eastern, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2016 .01
Chlorophyll Content Estimation from Spad, Chlorophyll Fluorescence and Leaf ReflectanceProperties
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
감마선 조사된 유지 model system의 chlorophyll 제거 및 광산화 억제
한국식품과학회지
2001 .12
Populus속(屬)의 엽록체(葉綠體)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1979 .01
Distribution of Chlorophyll Fluorescence Parameter Fv/Fm within Individual Plants under Various Stress Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Test Strips과 Chlorophyll meter를 이용한 오이의 엽 내 N, P, K 함량 진단
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .04
Peroxidase-Mediated Chlorophyll Degradation in Stored Broccoli Florets and Its Control by Heat Treatment
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Protective Effect of Chlorophyll a Against Oxidative Stress and Inflammatory Processes in LPS-stimulated Macrophages
Food Science and Biotechnology
2007 .04
제초제와 염류농도가 오이엽의 Chlorophyll-fluorescence와 엽온에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
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