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토경재배에서 Se처리가 한지형 마늘의 생육 및 흡수능에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effects of Selenate and Sulfate lon Interaction in Nutrient Solution on the Growth of Artemisia mongolica var. tenuifolia
생물환경조절학회지
1998 .03
Sodium selenate의 토양관주 처리방법에 따른 서양채소의 생육과 무기성분, ascorbic acid, nitrate 및 셀레늄 함량에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2008 .03
The Inhibitory Effect of Apple Extract Combined with Selenate on Pancreatic Lipase Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selenate Enhance the Formation and Structure of Skin Fibril in Human Skin Fibroblast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
고랭지 지역의 셀레늄 분포 조사 및 양채류 관비재배시 Sodium Selenate 처리가 생육과 셀레늄 함량 미치는 영향
생물환경조절학회지
2008 .03
Effects of Selenate lon Concentration in Nutrient Solution on the Growth and Essential Oil Content of Wormwood(Artemisia absinthium L.)
생물환경조절학회지
1997 .12
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[P2-54] Nutrients of Different Garlic Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
셀레늄 처리 농도와 기간이 마늘의 생육에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2006 .12
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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