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마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Characterization of a New Leuconostoc Species Isolated from Fresh Garlic
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
자가숙성발효 후 흑마늘의 S-Allyl-L-cystein, Diallyl Disulfide 및 Total Amino Acids 분석
한국식품영양과학회지
2012 .05
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Nutritional Properties of 11 Species Garlic Stem from Cultivated in Namhae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Garlic Fermentation by Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Anticancer, Antiinflammatory, and Antioxidant Effects of the Extracts from Collected and Cultivated Garlic Species
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P3-72] Antioxidant Activity of Garlic Extract with Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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