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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Identification and Characterization of Lactic Acid Producing Bacteria’s from Red Ginseng Wine and Red Ginseng Grounds for Conversion of Ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of High-Hydrostatic Pressure on Ginsenoside Concentrations in Korean Red Ginseng
Food Science and Biotechnology
2007 .10
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-05] Ginsenoside Extraction from Korean Red Ginseng with Various High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Ginsenoside Rd가 강화된 산업용 발효홍삼의 제조방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P8-109] Change of ginsenosides composition in fresh Panax ginseng extract in thermal process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Anti-cancer Effect of Red Ginseng Extract Fermented by Lactobacillus rhamnosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
백삼 및 홍삼 농축액의 사포닌 분석
한국식품과학회지
2003 .06
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Woods-grown Ginsen Roots
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유산균을 이용한 발효인삼의 ginsenoside 유도체 및 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .08
Emulsifying Properties of Panax ginseng ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
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