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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Result and Discussion
References
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Association of FASN and SCD genes with fatty acid composition in broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .09
Evaluation of Three Candidate Genes Affecting Fatty Acid Composition in Pigs
한국축산식품학회지
2012 .01
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
한우 FASN 유전자변이와 한우 지방형질 및 지방산조성과의 연관성 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .06
소 FASN 유전자 변이의 연관불균형과 한우 도체형질에 미치는 영향
한국축산학회지
2009 .01
초음파 처리가 튀김 닭고기의 품질, 아미노산 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Quantitative Trait Loci and Candidate Genes Affecting Fatty Acid Composition in Cattle and Pig
한국축산식품학회지
2011 .01
Investigation of SNPs in FABP3 and FABP4 Genes and Their Possible Relationships with Fatty Acid Composition in Broiler
한국가금학회지
2011 .09
국내산 닭고기의 유통규격별 지방산, 아미노산 및 콜라겐 함량의 변화
한국축산식품학회지
2002 .01
한우 Fatty Acid Synthase(FASN) 유전자 반수체형의 후대검정우 육량 및 육질에 미치는 영향
한국축산학회지
2010 .01
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