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ABSTRACT
서론
연구방법
결과
고찰
요약 및 결론
Literature cited
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A comparison of food and nutrient intake between instant noodle consumers and non-instant noodle consumers in Korean adults
Nutrition Research and Practice
2011 .10
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Nutrition Research and Practice
2011 .10
Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2017 .06
Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2017 .06
Noodle consumption patterns of American consumers: NHANES 2001-2002
Nutrition Research and Practice
2010 .06
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Nutrition Research and Practice
2010 .06
시중 중화면의 수타면과 기계면의 물리적 특성
동아시아식생활학회지
2008 .02
한국 주부의 가공식품에 대한 인식 및 이용 실태에 관한 연구 -경기도 일부 지역을 중심으로-
한국식품조리과학회지
1989 .01
성인 남녀에서 라면 섭취에 따른 대사적 지표 평가 : 2013~2014 국민건강영양조사 자료를 이용하여
Journal of Nutrition and Health
2016 .08
ORIENTAL NOODLES
한국식품조리과학회 학술대회지
1992 .01
우리나라 사찰의 국수 이용 현황에 관한 연구
한국생활과학회지
2017 .12
[Erratum] Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2018 .04
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Nutrition Research and Practice
2018 .04
대학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 : 1999년과 2009년의 비교
대한지역사회영양학회지
2011 .06
대구 지역 중학생들의 식습관에 따른 영양소 섭취 상태
과학논집
2015 .02
한국 대학생의 편의식품에 대한 가치 구조 평가에 대한 요인 분석
한국식품조리과학회지
1999 .01
강원 지역 일부 여대생 중 골밀도 정상군과 위험군의 식품섭취빈도법을 이용한 식품과 영양소 섭취 상태 비교
대한지역사회영양학회지
2010 .08
Hydrocolloids혼합첨가 쌀면의 물리적, 관능적 특성연구
한국식품조리과학회지
2012 .01
난소화성 말토덱스트린을 첨가한 기능성 글루텐 프리면의 이화학적 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .08
Contribution of foods to absolute nutrient intake and between-person variations of nutrient intake in Korean preschoolers
Nutrition Research and Practice
2019 .08
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