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이용수
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
Acknowledgement
Literature cited
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Effects of Dietary Fatty Acids on Fatty Acid Pattern in Developing Rat Brain Phospholipids : Effects on P/M/S and ω3/ω6 Fatty Acid Ratios
한국영양학회지
1998 .06
Characterization of Two Self-Sufficient Monooxygenases, CYP102A15 and CYP102A170, as Long-Chain Fatty Acid Hydroxylases
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
가정에서 제조된 전통된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2000 .01
어미 쥐의 ω3계 및 ω6계 지방산 식이가 제2세대 쥐의 뇌조직 지방산 성분에 미치는 영향
한국영양학회지
1993 .08
Dietary intake of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in Korean toddlers 12-24 months of age with comparison to the dietary recommendations
Nutrition Research and Practice
2019 .08
Dietary intake of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in Korean toddlers 12-24 months of age with comparison to the dietary recommendations
Nutrition Research and Practice
2019 .08
한국인 주요 지방급원 식품의 지방산 함량
한국영양학회지
1993 .04
Isolation and Characterization of a Mesophilic Arthrospira maxima Strain Capable of Producing Docosahexaenoic Acid
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
쥐에서 뇌발달 과정중에 식이에 첨가한 DHA와 AA가 뇌조직의 지방산조성과 DNA 함량에 미치는 영향
한국영양학회지
1999 .07
Studies on Intake and Serum Concentrations of Fatty Acids in Korean Adolescents
Nutritional Sciences
1998 .11
Conjugated Linoleic Acid Change Fatty Acid Composition by Decreasing Monounsaturated Fatty Acids in Rabbits and Hep G2 Cells
한국영양학회지
1997 .05
녹두나물 성장과정중의 지질 및 지방산변화에 관한 연구
대한가정학회지
1982 .01
간이 지방산 섭취빈도 조사지의 개발 및 타당도 검증
동아시아식생활학회지
2018 .06
Effects of Dietary Fatty Acids on Serum Lipids and Fatty Acid Composition of Serum Phospholipids in Men
한국영양학회지
1997 .05
Anti-Inflammatory Effect of Asterias amurensis Fatty Acids through NF-κB and MAPK Pathways against LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
쥐에서 임신기, 수유기 및 이유후에 식이로 섭취한 어유가 뇌조직의 DHA 분포량에 미치는 영향
한국영양학회지
1998 .09
난황유의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1997 .01
Relationship Between Plasma, Erythrocyte Membrane, and Dietary Intake Levels of ω-3 Fatty Acids in Young Korean Females : Effect of Diet Survey for Two Months
한국영양학회지
1995 .11
Whole-cell Biotransformation of Chlorella Oil Hydrolysates into Medium Chain Fatty Acids
한국해양바이오학회지
2018 .12
Stabilization of photosynthetic machinery against low-temperature photoinhibition by fatty acid unsaturation of membrane lipids in plants
한국식물학회 심포지움
1999 .01
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