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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
흑삼 추출물의 생리활성에 관한 연구
식품산업과 영양
2007 .12
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
A Study Method for Manufacturing of Effective Ginsenoside Containing Korea Black Ginseng (Panax ginseng C. A Mayer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
초산용액으로 증자한 흑삼의 ginsenoside Rg₃ 발현 최적화
Food Science and Preservation
2020 .02
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Studies on Phytochemical Constituents from the Black Ginseng (Ginseng Radix nigra)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Changes of Ginsenosides and Benzopyrene from Korea Black Ginseng (Panax ginseng C.A Mayer) Prepared by Steaming-Drying Cycles
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improving Cognitive Function of Black Ginseng Extract by Neuroprotective Effect
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics and Ginsenosides Composition of Ginseng-Yakju According to the Particle Size of Ginseng Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Analysis of Ginsenoside Composition of Woods-grown Ginsen Roots
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Change of Ginsenoside Composition in Ginseng Extract by Vinegar Process
Food Science and Biotechnology
2005 .08
대두에서 분리한 피니톨의 혈당강하효과
식품과학과 산업
2003 .03
Antioxidant Activity of Black Ginseng Prepared by Steaming-Drying Times
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
[P8-109] Change of ginsenosides composition in fresh Panax ginseng extract in thermal process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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