개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Result and discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Bacillus polyfermenticus SCD 에탄올 추출물이 떡갈비의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Antioxidant Activity of Partially Purified Extracts Isolated from Bacillus Polyfermenticus SCD Culture
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Effects of Ethanol Extract of Bacillus polyfermenticus SCD on the Physicochemical Properties of Cooked Ground Pork during Storage
한국축산식품학회지
2008 .01
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Cytotoxic Effect of Partially Purified Substances from Bacillus polyfermenticus SCD Supernatant toward a Variety of Tumor Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Growth and Antioxidant Production of Bacillus polyfermenticus SCD in Whey Protein Concentrate (WPC)-based Medium
한국축산식품학회지
2008 .01
솔잎, 깻잎 및 녹차분말이 함유된 유화형 소시지 품질특성
한국축산학회지
2005 .01
Influence of Functional Food Containing Bacillus polyfermenticus SCD on Lipid and Antioxidant Metabolisms in Rats Fed a High-Fat and High-Cholesterol Diet
Food Science and Biotechnology
2005 .12
[P10-49] Effect of probiotic Bacillus polyfermenticus SCD on lipid and antioxidant status in healty young male
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
강황분말 첨가 계육 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2013 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Bacillus polyfermenticus SCD and Its Bacteriocin on MNNG-induced DNA Damage
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Comparative study of starch for maintaining quality and stability of fish sausage during cold storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Heterologous Expression of α-Amylase Gene of Bifidobacterium adolescentis Int57 in Bacillus polyfermenticus SCD
Food Science and Biotechnology
2007 .08
0