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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Effect of Antimicrobials and Heat on Inactivation of Bacillus cereus Spores from Antimicrobial-applied Environment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inactivation of Bacillus cereus Spores on Dried Red Chili Peppers by Combined Treatments of Chlorine and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
된장의 인위적으로 접종된 Bacillus cereus spore의 저감화 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
여러 조건에 따른 Bacillus cereus 포자 형성과 포자의 열저항성 평가
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Bacillus cereus의 농산물 접촉 표면 재질별 생존력 및 상추로의 교차오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Bacillus cereus菌의 增殖速度와 胞子의 耐熱性에 關한 硏究
한국식품과학회지
1982 .03
Effect of Sanitizer Stress on the Growth Kinetics of Escherichia coli and Bacillus cereus spore
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P5-63] Development of Naturally Occurring Antimicrobial Composites to Inactivate Bacillus cereus in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of pH on Germination and Inactivation of Bacillus cereus by High Hydrostatic Pressure
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Antimicrobial Effect of Kaempferol on Psychrotrophic Bacillus cereus Strains Outbreakable in Dairy Products
한국축산식품학회지
2011 .01
Isolation and Identification of Bacillus cereus from Fermented Red Pepper-Soybean Paste (Kochujang), and Its Heat Resistance Characteristics
Food Science and Biotechnology
2008 .02
장류 이용 소스에 접종된 Bacillus cereus spore의 발아에 대한 온도 및 IMP의 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Reduction of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers by Using Gaseous Chlorine Dioxide and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Study on the Hurdle Technique for the Reduction of Bacillus cereus Spores Artificially Inoculated in Doenjang and Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Comparison of Growth and Resistant Patterns of Various Antimicrobial Resistant Bacillus cereus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Bacillus cereus group 세균의 genome 정보의 이해
Safe Food
2010 .01
영유아를 대상으로 한 유통식품 중 Bacillus cereus 오염실태 연구
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Fate of Bacillus cereus Spores on Dried Red Chili Peppers as Affected by Drying Temperature and Relative Humidity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Growth Inhibitory Effect of Bacillus sp. Isolated from Meju on Bacillus cereus and Purification of Its Antimicrobial Compound
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
감마선 조사에 의한 유포자 세균의 불활성화
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
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