지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2007
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Packaging of Bread in Paper Made From Edible Red Algae and Coated with Antimicrobials Retards Microbial Growth in Bread during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
[P4-15] Application of Edible Red Algae Paper Coated with Green Tea Extract for Shelf Life Extension of Gimbab
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
에너지 밀도 차이에 따른 김밥의 섭취량 및 포만도 비교
대한영양사협회 학술지
2008 .01
김밥 전문음식점 내 작업 환경에서의 Listeria spp. 오염의 변화
한국식품위생안전성학회지
2005 .01
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P4-10] Edible Red Algae Paper Coated with antimicrobial materials for Shelf Life Extension of bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
김밥 세균 오염의 원인 규명을 위한 연구
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Prevalence of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Retail Ready-toeat Korean Kimbab Rolls
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Effect of Heat Processing on the Chemical Composition of Green Tea Extract
Food Science and Biotechnology
2000 .08
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Development of Antimicrobial Edible Film Incorporated with Green Tea Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Changes in Total Aerobic Bacteria in the Ingredients of Ready-to-Eat Kimbab during the Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
천연 항산화제 첨가에 따른 식물성 크림의 유통기간 연장
한국식품영양과학회지
2011 .05
Health-Related Effects of Green Tea Extract with a Special Focus on Its Effects in Weight Reduction
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
0