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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P1-22] Food Component Characteristics of Tuna Livers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
가공공장에서 수행한 한국 다랑어 선망 어획물 종조성에 대한 예비 연구
수산해양기술연구
2011 .01
[P1-01] Food Component Characteristics of Tuna Roes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
대서양 해역 한국 다랑어 연승어업의 어획특성
수산해양기술연구
2014 .01
Food Functionality of Roe Protein Concentrate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
우리나라 다랑어연승어업에 있어서 환형낚시와 재래식낚시를 사용하여 목표종의 어획률을 결정하는 요인 분석
수산해양기술연구
2011 .01
Functional Properties of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Subjected to Alkaline and Acid pH-Shifting Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Changes of Canned Tuna Packed in Cottonseed Oil during Thermal Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .12
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
참치 자숙액 가수분해물을 이용한 건강 기능성 조미 소스의 제조
한국식품영양과학회지
2007 .06
Chemical composition of protein concentrate prepared from Yellowfin tuna Thunnus albacares roe by cook-dried process
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Purification and Characterization of Protease Inhibitor from the Egg of Yellowfin Tuna, Thunnus albacares
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Purification and Characterization of Protease Inhibitor from the Egg of Skipjack Tuna, Katsuwonus pelamis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Characterization of collagen extracted from by-products of big eye tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
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