지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2016
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Food Functionality of Roe Protein Concentrate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
FOOD AND NUTRITIONAL COMPOSITIONS OF PROTEIN CONCENTRATE AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS FROM YELLOWFIN TUNA Thunnus albacare ROE BY COOKING AND DRYING PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Functional Properties of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Subjected to Alkaline and Acid pH-Shifting Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
PREPARATION AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF PROTEIN ISOLATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS FROM YELLOWFIN TUNA Thunnus albacares ROE BY pH-SHIFT PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The Effects of Two Cation (Na+/K+) on the Food Functionality of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) with Isoelectric Solubilization/Precipitation Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physical, chemical composition and umami compound of dried immature and mature roes of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .07
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Preparation and characterization of protein isolate from Yellowfin tuna Thunnus albacares roe by isoelectric solubilization/precipitation process
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Health Functionality of Various Permeate Fractions from Yellowfin Tuna Roe Extract by Membrane Separation Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Comparison of protein characteristics of different cultivars of soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protein Quality and Amino Acid Utilization in Chickens
한국가금학회지
2015 .03
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Functional Characteristics of Whey Protein-Derived Peptides Produced Using Lactic Acid Bacteria Hydrolysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
RPC 시설 및 기술 현황
식품과학과 산업
2016 .03
0