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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Production of Lipase-catalyzed Structured Lipid from Olive Oil with Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Food Science and Biotechnology
2009 .02
올리브유가 함유된 프레스햄 품질특성
한국축산식품학회지
2008 .01
올리브유의 기능성과 활성성분
한국식품과학회지
2012 .10
국내 유통되는 올리브오일의 품질특성 실태조사
한국식품과학회지
2003 .12
PHENOLIC ANTIOXIDANT CONTENT OF OLIVE OILS AND THEIR POTENTIAL IN THE PREVENTION OF CANCER
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
올리브유가 첨가된 프레스햄의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
자동산화 및 가열산화에 대한 압착 및 혼합 올리브유의 산화안정성
한국식품영양과학회지
2005 .01
[P3-37] Sensory Properties and Stability in Low Temperature of Mayonnaise with Olive Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
유통 압착올리브유의 이화학적인 특성
한국식품영양과학회지
2007 .07
Fatty Acid Composition as a Predictor for the Oxidation Stability of Korean Vegetable Oils with or without Induced Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
Monounsaturated Fatty Acids와 혈중 Cholesterol
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2000 .11
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Composition of Oil and Fatty acid in Sprout and Wild Soybeans for Specific Food and Industrial Applications
한국육종학회지
2006 .01
[P1-05] Antioxidative Effect of 80% Ethanol Extract from Several Olive Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Iranian Olive Cultivars Micro Propagation
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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