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Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
절임조건에 따른 돌산갓의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2011 .08
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Anti-arteriosclerotic and Anti-hyperlipidemic Effects of Sea Mustard (Undaria pinnatifida) in Sprague-Dawley rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Molecular Phylogeny of Chinese Vegetable Mustards as Inferred from the Internal Transcribed Spacers (ITS) of Nuclear Ribosomal DNA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P1-29] Composition and characterization of solvent-fractionated mustard oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Changes in Microorganisms, Enzyme Activities, and Gas Formation by the Addition of Mustard Powder on Kochujang with Different Salt Concentration
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
첨가제를 사용한 셀룰로오스 나노피브릴 현탁액의 유변특성 개질
펄프·종이기술
2017 .06
Evaluation of Antioxidant Properties from Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Extension of Shelf Life of Kimchi by Addition of Encapsulated Mustard Oil
Food Science and Biotechnology
2006 .12
저식염 된장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2012 .10
미역 추출액의 품질 특성에 미치는 온도의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
갓 주년재배에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Physicochemical properties of Dolsan leaf mustard pickles during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Determination of the Effect of Different Ground Mustard Seeds on Quality Characteristics of Meatballs
한국축산식품학회지
2018 .01
海藻類의 加工 및 利用에 관한 硏究 - 1. 미역분말쥬스製造
한국식품영양과학회지
1983 .12
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