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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbiological Quality of Meatball and Chicken Gizzards in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Characterization of Myrosinase from White Mustard (Sinapis alba) Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
살선충 효과가 있는 갓 및 백겨자의 토양 심도에 따른 발아율 비교
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .10
Assessment of contamination levels of food-borne pathogenic bacteria in dried sea mustard (Undaria pinnatifida) distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Diversity and Abundance of Insect Pollinators Affecting Seed Production in Mustard (Brassica napus L.)
Journal of Apiculture
2023 .11
Characteristics of Low Salt Pork Jangjorhim Using Vegetable and Mustard Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Assessing persistence of cruciferous crops in the field
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Effect of sea mustard fractions on production of reactive oxygen species and cellular DNA oxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of Upland Soil Texture on Dry Weight and Growth of Yellow Mustard as a Landscape and Green Manure Crop
한국토양비료학회지
2015 .12
Cosmeceutical activities of the enzymatic sea mustard hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Optimization of extrusion cooking conditions for seasoning base production from sea mustard (Undaria pinnatifida)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .03
Physicochemical Characteristics of Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Evaluation of Antioxidant Properties from Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Reduced-Fat / Low-NaCl Meat Emulsion Systems with Sea Mustard (Undaria pinnatifida) and Phosphate
한국축산식품학회지
2015 .01
Purification and Characterization of Emulsifying Globulin Proteins from Yellow Mustard (Sinapis alba) for Food and Pharmaceutical Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Environmental Factors on Germination and Emergence of Chenopodium album Seed Heteromorphism
Weed&Turfgrass Science
2021 .06
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
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