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Abstract
Introduction
Experimentals and Results
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요약
References
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[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
쌀의 돌연변이 억제활성에 미치는 가공처리의 영향
한국식품과학회지
1995 .12
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
DPPH 방법을 통한 녹차의 항산화 활성에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .08
Optimization of Ultrasonic Extraction of Tea Phenolic Compounds from Lower Grade Green Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
녹차 물추출물의 항산화효과
한국식품과학회지
1993 .12
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Effect of Green Tea and Pueraria radix Tea on Apolipoprotein B100 Production and Low Density Lipoprotein Activity
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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