지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Annealing 수침처리에 따른 습식제분 쌀가루의 전분 특성
한국식품과학회지
2004 .06
저장조건에 따른 쌀전분의 이화학적 성질 변화
한국식품과학회지
1995 .06
옥수수의 침지조건이 전분의 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .02
가교화 쌀 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Microbiological and Biochemical Characterization of the Traditional Steeping Process of Waxy Rice for Yukwa (a Korean Oil - Puffed Snack) Production
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
인산 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Korean Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Changes of Starch Properties during Steeping of Potato
한국식품과학회지
1989 .10
Gelatinization Characteristics of Pigmented Rice Starch (Suwon-415)
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Interactions and Feedbacks between Above and Below-ground Ecosystems under Elevated CO₂ and Elevated Temperature
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
취반미의 관능적 특성에 따른 쌀의 분류 및 쌀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1996 .02
Comparison of Image Characteristics of Starch and Milled Rice for Cultivated Site-cultivar Identification of Rice
Food Science and Biotechnology
1999 .10
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
0