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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effect of irradiation on protein modification of egg white protein
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2008 .11
Effect of y-Irradiation on the Molecular Properties of Hemoglobin
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Antioxidant Activity and Functional Properties of Hydrolysate from Egg White Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
마이크로파의 조사시간에 따른 구운계란의 성상 변화
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
Effect of Gamma - Irradiation on the Molecular Properties of Blood Plasma Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
고선량 감마선 조사가 신선란의 저장 중 이화학적 특성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2000 .01
Combination of chitosan-coating and irradiation on nutritional and sensory quality of egg
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
Effect of Irradiation on the Mixture of Egg White Proteins Responsible for Foaming Property
한국축산학회지
2009 .01
Effect of combination of chitosan coating and irradiation on physicochemical and nutritional properties of chicken egg during storage room temperature
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2009 .11
난용계의 초산일령이 산란능력과 란중에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1982 .01
Animal Model에 의한 한국재래닭의 주요 경제형질에 대한 유전 및 표현형상관 추정
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Effect of pH Adjustment during Production of Egg White Powder on Foaming and Gelling Properties
Food Science and Biotechnology
2006 .06
鷄卵의 卵重別營養成分 및 適正價格에 關한 調査硏究
한국가금학회지
1985 .05
Effect of γ-irradiation on the Molecular Properties of Mushroom Polyphenoloxidase
Food Science and Biotechnology
2002 .12
난백 거품형성능력 및 안정성 평가를 위한 간편 측정방법과 실용성 검증
한국식품과학회지
2004 .10
鷄卵의 流通에 對한 調査硏究
한국가금학회지
1985 .05
파각란 및 혈란 자동검란기기 검출 신뢰도 검증
Food Science and Preservation
2013 .02
Evaluation of Egg Quality Traits in the Wholesale Market in Sri Lanka during the Storage Period
한국축산학회지
2012 .01
産卵鷄에 있어서 放卵時間이 卵質에 미치는 影響
한국가금학회지
1987 .11
Physicochemical and Sensory Characteristics of Pickled Hen Egg and Its Calcium Content and Antioxidative Activity
Food Science and Biotechnology
2008 .10
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