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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
Acknowledgements
References
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한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
지류 문화재 보존처리용 전분계 풀의 특성 (제1보) : 전분의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2013 .08
제지용 전분을 이용한 문화재 보존용 기능성 풀 개발 (제1보) : 풀의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2014 .08
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
하이드록시프로필화 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2005 .02
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Changes in Pasting and Fluid Properties of Corn and Rice Starches after Physical Modification by Planetary Mill
Food Science and Biotechnology
2008 .08
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
[P3-08] Rheological Behaviors of Hydroxypropylated Sweet Potato Starches as Modified by Gums
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hydroxypropyl화 밤 전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1999 .08
천연옥수수전분과 hydroxypropy화 옥수수전분의 RVA특성과 필름 물성의 관계
한국식품과학회지
2002 .12
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Physicochemical Properties of Mung Bean Starch Paste, a Main Ingredient of Omija-eui
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Effect of Microwave Irradiation on Crystallinity and Pasting Viscosity of Corn Starches Different in Amylose Content
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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