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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Mechanism of antibacterial activity of chitosan studied by molecular dynamics simulations
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Effects of Food Components on the Antibacterial Activity of Chitosan against Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
2008 .12
[P5-31] Antibacterial Activity of Medicinal Plants against Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
CHITOSAN SILVER NANO COMPOSITES : ANTIBACTERIAL ACTIVITY AND POTENTIAL APPLICATIONS IN AQUACULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
녹색합성법에 기인한 키토산-은 나노 코팅 항균제지
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
The dark side of organic vegetables: interactions of human enteropathogenic bacteria with plants
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
키토산-은나노 녹색합성 복합물질 적용 코팅지의 항균성 및 물리적 특성 평가
펄프·종이기술
2014 .08
식품산업용 천연항균소재와 나노기술
식품과학과 산업
2018 .09
키토산-은나노 녹색합성 복합물질을 적용한 항균 기능성 포장지 연구
펄프·종이기술
2014 .04
키토산 섬유를 첨가한 종이의 물성 및 기능성의 변화에 관한 연구
펄프·종이기술
2010 .12
Preparation of Cationic Chitosan and Its Application as a Multifunctional Chemical Additive
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
가공유의 품질개선을 위한 Chitosan의 이용
한국식품영양과학회지
2001 .08
Effect of Soluble Chitosan on the Growth of Psychrotrophic Kimchi Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Antimicrobial and Anti-inflammatory Activity of Chitosan Conjugates against Acne-related Bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
1,2-Benzendiol Isolated from Persimmon Roots and Its Structural Analogues Show Antimicrobial Activities against Food-borne Bacteria
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Antibacterial effects of Chitosan-silver nanocomposites (CAgNCs)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Chitosan 첨가가 메밀묵의 저장성 및 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .10
키토산 표면처리가 종이의 항균성에 미치는 영향 ( Effect of Chitosan Surface Treatment on the Antibacterial Properties of Paper )
펄프·종이기술
1998 .12
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
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