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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
Acknowledgement
References
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Influence of Fermentation Time on the Nutritional and Physicochemical Properties of Traditional Soy Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes of Volatile Flavor Compounds in Traditional Soy-Sauce during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국재래식(韓國在來式) 간장의 발효미생물(醱酵微生物)에 관(關)한 연구(硏究)(제2보(第二報)) -한국재래식(韓國在來式) 간장의 담금중(中)에 있어서의 발효미생물군(醱酵微生物群)의 소장(消長)에 관(關)한 연구(硏究)-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
발효 담금 용기에 따른 어간장의 숙성 중 품질변화
Food Science and Preservation
2004 .06
[S5-4] Development of Soy Sauce Prepared with Deep Sea Water by the Optimization of Fermentation Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
간장의 저장 중 갈색화반응에 대한 산소의 영향
한국식품과학회지
1990 .06
Influence of Fermentation Container on Compositional Changes of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Growth characteristics of Bacillus .os isolated from Korean traditional soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
전통 대두발효식품에서 펩타이드의 역할
식품산업과 영양
2006 .04
간장 Model System에서 산소의 갈변촉진효과
한국식품과학회지
1991 .08
발효식품(醱酵食品)
한국식품연구문헌총람
1973 .06
발효식품
식품과학과 산업
1988 .06
발효식품(醱酵食品)
한국식품연구문헌총람
1974 .06
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
Fermentation characteristics of soy sauce made with Bacillus velezensis and solar salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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