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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Quality Changes during Storage of Soybeans
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1983 .12
검정콩의 주요 항산화 원인물질 및 항산화 효과의 비교
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2005 .02
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
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2016 .10
Evaluation and Selection of Antioxidative Activities of 80 Collected and Mated Mushroom Strains
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2004 .10
Antioxidative Activity of Flavonoids in Persimmon Leaves
Food Science and Biotechnology
1996 .06
축산제품에 응용하기 위한 콩제품 추출물의 항산화 능력에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
국산 대두의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
1997 .04
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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