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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Lysozyme, Glycine 및 EDTA의 첨가가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1993 .03
Lysozyme 및 Glycine의 첨가가 막걸리의 품질에 미치는 영향
식품기술
1990 .01
Effect of Glycine on the Growth of Leuconostoc mesenteroides and Lactobacillus plantarum in Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Lysozyme 및 glycine의 첨가가 막걸리의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum Q180 Isolated from Feces
한국축산식품학회지
2014 .01
Lactobacillus plantarum 균체 중 항보체 활성물질의 특성과 작용양식
한국식품과학회지
2002 .04
Lactobacillus plantarum과 Lactobacillus bulgaricus의 상보적 생장
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Effects of heavy metals and albumin on lysozyme activity
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
고전압 펄스 전기장 처리에 의한 Lactobacillus plantarum의 불활성화
한국식품과학회지
1997 .12
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
[P3-68] 멜라닌 억제능이 우수한 Lactobacillus plantarum M23의 생리적 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
난백 lysozyme의 역가측정과 안정성에 관한 연구
한국가금학회지
1990 .06
Isolation and Characterization of an Immunopotentiating Factor from Lactobacillus plantarum in Kimchi : Assessment of Immunostimulatory Activities
Food Science and Biotechnology
2006 .12
원유에서 분리한 Lactobacillus plantarum M23의 Tyrosinase 활성 저해 및 생리적 특성조사
한국축산식품학회지
2007 .01
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