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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Aflatoxin이 Bacillus megaterium의 生育에 미치는 영향
한국식품과학회지
1976 .03
Effect of Bacillus megaterium on Root-knot nematode Meloidogyne incognita infestation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .05
Plant Growth Promotion Abilities and Formulation of Bacillus megaterium strain B 388 (MTCC 6521)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2007 .10
Alkaline Protease를 생산하는 Bacillus subtilis의 원형질체 융합
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Effect of a Common Medium on the Growth of Nitrogen Fixer Rhizobium and Phosphate Solubilizer Bacillus megaterium
한국토양비료학회지
2005 .02
Biopolymer 생산성 Bacillus 속 균주의 세포융합과 융합주의 세포특성
Applied Biological Chemistry
1999 .01
향미성 Natto 제조과정중 당류 및 아미노산 함량 변화
한국식품영양과학회지
1995 .01
Analysis of the Bacterial Composition During Kochujang, a Korean Traditional Fermented Hot Pepper-soybean Paste, Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
New Breeding Lines Developed by Asymmetric Protoplast Fusion
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Bacillus spp.의 원형질체 형성 및 재생
한국초지조사료학회지
1997 .01
Bacillus megaterium SFO41에 의한 Cholesterol Oxidase의 생산 및 최적 배양 조건
한국식품영양과학회지
2001 .06
Effect of Anti-Atopic Dermatitis and Anti-Obesity on Cheongkukjang Prepared Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus megaterium mj1212 Involves in Phosphate Solubilization and Plant Growth Enhancement inMustard Plant
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
원형질체 분리, 배양 및 Nicotiana 종간 세포융합에 관한 연구
한국연초학회지
1979 .01
납두균 효소를 이용한 두유단백질의 용출
Applied Biological Chemistry
1990 .01
The Antithrombotic and Fibrinolytic Effect of Natto in Hypercholesterolemia Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
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