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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
국산밀의 폴리페놀 산화 효소 활성과 국수 색과의 관계
한국육종학회지
2011 .01
Effects of Processing, Formula and Measurement Variables on White Salted Noodle Color
Food Science and Biotechnology
2003 .10
동아즙을 첨가한 국수의 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .10
Characteristics of Korean Style Commercial Dry Noodled
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Relationships among Polyphenol Oxidase Activity, Quality Characteristics and Alkaline Noodle Color of Hard White Wheats
Food Science and Biotechnology
2004 .08
시판 쌀국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2010 .05
발아 보리 및 혼합 복합분을 이용한 국수의 특성
Food Science and Preservation
2011 .04
[S6-4] Quality Characteristics of Wet Noodle with Onion Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
In vitro Digestibility of Cooked Noodle Products
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Relationship of Wheat Polyphenol Oxidase Activity to Color of Asian Raw Noodles
Food Science and Biotechnology
1999 .12
[P3-90] Quality Characteristics of Extrusion Minor Cereal Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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