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요약
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문헌
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[S6-4] Quality Characteristics of Wet Noodle with Onion Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
시판 쌀국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2010 .05
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
참취 추출물을 첨가한 국수의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .06
Characteristics of Korean Style Commercial Dry Noodled
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Studies on the Rheological Properties of Korean Noodles : Ⅲ. Correlation between Mechanical Model Parameters and Sensory Quality of Noodles
한국식품과학회지
1983 .09
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles Ⅱ. Mechanical Model Parameters of Cooked and Stored Noodles
한국식품과학회지
1983 .09
청양고추 착즙액 첨가에 따른 생면의 품질특성
한국식품영양과학회지
2011 .06
삼백초 건근을 첨가한 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2011 .12
비트 건근 첨가에 따른 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
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