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이용수
The Citrus genus and essential oil
Aroma research
Antioxidative activity
Radical-scavenging effects
Inhibition of the formation of carcinogen
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[S6-4] Aroma and Gene Expression Profiling during Manufacturing Process of Oriental Beauty
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
RAPD Profiling of Four Native Citrus spp. in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physiological Functionality and Antioxidant Activities of the Fermented Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Postharvest Behavior of Fresh-cut Limes (Citrus latifoia T.) under Two Different Cutting Procedures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Subcritical Carbon Dioxide Extraction of oils from Citrus junos
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
홍로사과의 향에 영향을 주는 향 성분 분석과 기여도 평가
한국식품과학회지
2009 .12
Inhibitory Effect of Essential Oils from Medicinal Plants on Post-Harvest Fungal Diseases of Citrus Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
감귤 정유 처리를 통한 온주밀감의 저장 중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발효차의 향기 (Ⅱ) : 동방미인차의 향기성분 및 발현 유전자
식품과학과 산업
2007 .12
Composition and Antimicrobial Activities of Essential Oils in the Peel of Citrus Fruits
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
감귤과피분말 및 건 표고버섯을 첨가한 돈육 소시지의 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2011 .11
[P3-25] Analysis of Properties for the Development of Citrus Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P2-03] Comparison of Oxidative Stability between Perilla Oils and Sesame Oils : Susceptibility to Oxidation depending on Manufacturing Type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P2-59] Characteristics and Antioxidant Activity on the Aroma Compounds of Various Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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