지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2010
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Commercial Perilla Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-04] Different Susceptibility to Oxidation of Various Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Fatty Acid Composition as a Predictor for the Oxidation Stability of Korean Vegetable Oils with or without Induced Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
식물성유를 첨가한 참기름 혼합유의 산화 안정성과 향기 성분
한국식품과학회지
2002 .12
Nutraceutical Substances and Oxidative Stability of Oils from Two Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Perilla Blended Oils in Mayonnaise Preparation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Dietary Sesame and Perilla Oils on Serum and Hepatic Lipids, and Gene Expression in Liver and Adipose Tissue of Mice Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
참깨 종류에 따른 참기름의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
1997 .12
Thermal Oxidative Stability of Various Vegetable Oils used for the Preparation of the Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
볶음공정과 산화방지제가 들기름의 산화안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
마요네즈 제조시 들기름 혼합유의 산화안정성
한국식품과학회지
1991 .10
선박폐유처리 NCS 개발에 대한 연구
수산해양교육연구
2016 .12
[P2-24] Authentication of Sesame Oil with Addition of Vegetable Oils Using Mass Spectrometer Based on Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
국내산 및 중국산 참기름과 변조 참기름의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2002 .01
Characterization of the Geographic Origin of Asian Sesame Oils by Liquid Chromatographic Analysis of Triacylglycerols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P1-03] Coenzyme Q10 and Q9 Content in Vegetable Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P2-08] Fatty Acid Compositions of Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
DPPH법에 의한 식용유지의 열산화 안정성 비교
한국식품과학회지
2007 .04
0