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이용수
서론
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결과 및 고찰
요약
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문헌
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[P8-109] Change of ginsenosides composition in fresh Panax ginseng extract in thermal process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Ginsenoside Composition of Woods-grown Ginsen Roots
Food Science and Biotechnology
2007 .04
국내산 백삼과 태극삼의 크기 및 연근별 인삼사포닌 함량
한국식품과학회지
2005 .06
풍기지역 연근별 수삼의 홍삼가공 특성 비교
한국식품영양과학회지
2008 .01
The Effects of Various Extraction on Useful Metabolite Contents from Tissue Cultured Ginseng Roots (Panax ginseng C.A.Meyer)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Quantitative Analysis of Ginsenosides Composition in Flower Buds of Various Ginseng Plants
Applied Biological Chemistry
2011 .01
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Change of Ginsenoside Composition of Various American Ginseng Roots
Applied Biological Chemistry
2009 .01
재식 위치에 따른 6년생 인삼의 진세노사이드 함량 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Investigation of Ginsenosides and Inhibitory Effects of Antioxidant Activities in the Roots, Leaves, and Stems of Hydroponic-Cultured Ginseng (Panax ginseng Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Metabolite Analysis of Panax ginseng C. A. Meyer by HPLC According to Root Age
Food Science and Biotechnology
2007 .08
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