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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Beneficial use of soy protein concentrate in animal feed
PROCEDDING 심포지엄
2003 .01
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Whey protein 가수분해물의 유화특성
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Headspace Volatile Compounds of Whey Protein Concentrate Subjected to an Accelerated Storate Condition
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Various High Hydrostatic Pressure Treatment on Whey Protein Denaturation in Whey Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Effect of Amino-carbonyl Reaction on Emulsion Properties of Whey Protein Concentrate and Pectin Mixtures
Food Science and Biotechnology
1999 .12
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
단백소재 첨가물로서의 효소분해 대두 단백질의 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Application of Whey Protein for Meat and Poultry Industry
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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