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Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[P4-16] Improvement on the Physical Properties of Corn Zein and Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Effects of Ultraviolet Radiation on the Red Colored Film of Soy Protein Isolate
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Mechanical and Water Barrier Properties of Soy Protein and Clay Mineral Composite Films
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effect of CaCl₂ Treatment on Mechanical and Moisture Barrier Properties of Sodium Alginate and Soy Protein-based Films
Food Science and Biotechnology
2004 .12
[연구노트] 대두분리단백 필름(soy protein isolate)에 옥수수 단백(zein)과 밀 단백(gluten)을 각각 적층하여 제조한 필름의 이화학적 성질
한국식품과학회지
2005 .02
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Soy Protein Films as Affected by Plasticizer, Solvent, pH and Salt
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
솔비톨 혼합물과 글리세린 가소제에 의한 분리 대두단백질 필름의 특성연구
Food Science and Preservation
2006 .06
Effect of Plasticizer and Cross - Linking Agent on the Physical Properties of Protein Films
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
Functional Properties of Fractionated Soy Protein Isolates by Proteases from Meju
Food Science and Biotechnology
2000 .08
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