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人蔘 단백성분의 生化學的性質에 관한 연구
한국영양학회지
1983 .06
赤血球 酵素活性化에 依한 비타민 B₁B₂및 B6 營養狀態의 生化學的 評價
한국영양학회지
1977 .12
Studies on the Microbial Pigment (Ⅰ) : The Effects of Environmental Factors to the Pigmentation
미생물학회지
1977 .12
Effects of Ultraviolet Irradiation on the Differentiation of Cultured Chicken Pectoralis Muscle Cells
동물학회지
1981 .01
Studies on the Microbial Pigment (Ⅲ) : The Effect of Tyrosine
미생물학회지
1978 .03
수목추출성분(樹木抽出成分)의 생화학적(生化學的) 역할(役割)
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1994 .01
A Study on the Riboflavin Nutritional Status by Biochemical Tests in Healthy Female College Students in Korea
한국영양학회지
1985 .12
淸凉飮料의 微生物 汚染에 對하여
미생물학회지
1973 .09
Microbial Control
The Plant Pathology Journal
1987 .01
서울地域에 있어서 居住空間의 微生物의 汚染 및 이들에 대한 制御에 關하여
미생물학회지
1979 .06
Instant 食品(라면)이 白鼠에 미치는 生化學的 硏究
한국영양학회지
1972 .12
벼멸구의 有機燐系 殺虫劑抵抗性에 對하여(Ⅱ) : 生化學的特性 比較
한국식물보호학회지
1987 .09
[미생물유전체] 락토페린의 새로운 생화학적 특성
유전체소식
2003 .01
고추에서 分離한 微生物의 發育과 Capsaicin의 分解에 關한 硏究
한국영양학회지
1976 .09
Studies on the Microbial Pigment (Ⅱ) : Inhibition of the Pigmentation
미생물학회지
1978 .03
培養 鷄胚 筋細胞의 分化에 따른 數種 筋特異 蛋白質의 合成에 관하여
동물학회지
1983 .01
김치의 생화학적 특성 ( Critical Review on Biochemical Characteristics of Kimchi ( Korean Fermented Vegetable Products )
동아시아식생활학회지
1995 .01
Comparison between DNA- and cDNA-based gut microbial community analyses using 16S rRNA gene sequences
미생물학회지
2019 .09
경작지토양에서 미생물제제가 미생물의 다양성과 고추의 생육에 미치는 영향
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
Distribution of Abiontic Carboxymethyl cellulase in Relation to Microbial Growth and Activity in Forest Soils
미생물학회지
1985 .06
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