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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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수경재배 고추냉이의 Allyl isothiocyanate 함량과 생육에 미치는 배양액 EC 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Antimicrobial Activity of Isothiocyanates against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Observation of Bactericidal Effect of Allyl Isothiocyanate on Listeria monocytogenes
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Evaluation of antimicrobial activity of calcined oyster shell adsorbed with allyl isothiocyanate on several food borne bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[P6-08] Development of Optimum Extraction Method of Allyl Isothiocyanate from Horseradish (Armoracia rusticana)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P1-24] Stabilrty of Allyl Isothiocyanate Encapsulated within Sodium Alginate Beads in Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
돌산 갓 김치 숙성 중 매운맛 성분의 변화
한국식품영양과학회지
1995 .01
Determination of Optimal Allyl Isothiocyanate Sanitizing Concentration for Food-Born Pathogen, Salmonella Typhimurium, for Lettuce Based on Its Phenotypic and Metabolome Changes
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
韓國産 地方種 마늘의 Allyl Sulfide 含量調査
한국원예학회 학술발표요지
1986 .07
시판 와사비 페이스트 제품의 품질 특성 및 Allyl Isothiocyanate 함량
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Allium속 식물추출물과 주요활성물질 Allyl Disulfide에 의한 잡초 방제 효과
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .03
아스코르빈산 및 구연산이 시판 고추냉이 분말 향신료의 신미와 색상에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
브로콜리 용매추출물의 Bioactive Organosulfur 화합물의 분리 및 동정
한국식품영양과학회지
2003 .04
Determination of 3-Butenyl Isothiocyanate in Different Parts and Cultivars of Chinese Cabbages
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Selection of Functional Broccoli Genotypes Using Nitrile and Isothiocyanate Composition
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
겨자 증류성분중의 항균성 물질
한국식품영양과학회지
1995 .12
Conversion of Glucosinolates to Isothiocyanates by Endogenous Myrosinase in Radish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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