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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P2-49] Comparison of Effective Volatile Components of Angelica gigas Nakai and A. acutiloba Kitagawa
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2006 .10
당귀의 종별 이화학적 성분비교
Food Science and Preservation
2009 .02
[P1-19] Volatile Organic Components of Angelica gigas Nakai
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
저장조건에 다른 당귀의 정유성분 변화
한국식품과학회지
2000 .06
온도 및 수분침지가 일당귀의 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Changes in Useful Components and Antioxidant Activity of Angelica gigas Nakai by Far Infrared Irradiation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
강원, 경북 지역 당귀 생산의 기술효율성 분석
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2015 .05
Antioxidant and ACE Inhibitory Activity of Cultivated and Wild Angelica gigas Nakai Extracts Prepared Using Different Extraction Conditions
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
Effects of Root Extracts from Angelica gigas and Angelica acutiloba on Inflammatory Mediators in Mouse Macrophages
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Effects of Roasting on Functional Components and Antioxidant Properties of Angelica gigas NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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