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Enzymatic Synthesis of Mandarin Oligosaccharide and Anti-plaque Juice
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
과일쥬스 냉장고 설계 연구
한국정밀공학회 학술발표대회 논문집
2017 .12
Comparative Analyses of Enzyme Activities in Raw Fruit and Fruit Juice
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Changes of quality indicator of fresh vegetable and fruit juice by various juicing machines
한국생물공학회 학술대회
2014 .04
Dextransucrase와 α-amylase의 혼합효소를 이용한 새로운 구조의 올리고당 생산 및 특성 연구
KSBB Journal
2000 .01
Analysis and role of oligosaccharides in milk
BMB Reports
2012 .01
Optimal Expression and Characterization of a Fusion Enzyme Having Both Dextransucrase and Dextranase Activities
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Increased Effects of Drug Delivery System on Alginate Oligosaccharide
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Oligosaccharide 를 측쇄에 함유하는 공중합체의 합성과 이의 혈액적합성 검토
폴리머
1998 .09
Synthesis and Biological Characterization of Low-Calorie Cascara Syrup
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Fractionation of Chinese Cabbage Juice
Agricultural and Biosystems Engineering
2005 .01
Synthesis of phenolic acid conjugated chitosan-oligosaccharide and their antioxidant properties
한국생물공학회 학술대회
2011 .04
Antimicrobial activity of vegetable and fruit juices on the scalp bacteria
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FUTURE INFORMATION & COMMUNICATION ENGINEERING
2007 .07
Quantitative Comparison of Human Milk Oligosaccharides in Four Asian Countries
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
주스제조 장치에 따른 채소 및 과일 주스의 품질 변화
KSBB Journal
2014 .06
Antioxidant effects of chitin oligosaccharides in live cells
한국생물공학회 학술대회
2007 .04
The Synthesis and Evaluation of Pendant Oligosaccharide-Lipid Side Chain Copolymer
Macromolecular Research
2003 .04
Biotechnological production of human milk oligosaccharides
한국생물공학회 학술대회
2013 .04
Synthesis of PVA-graft-Chito-oligosaccharide
한국섬유공학회 학술발표논문집
1997 .01
Anti-inflammatory Effect of Alginate Oligosaccharides on Macrophage RAW264.7 Cells
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
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