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이용수
ABSTRACT
I. INTRODUCTION
II. MATERIALS
III. METHODS
IV. RESULTS
V. CONCLUSIONS
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes of quality indicator of fresh vegetable and fruit juice by various juicing machines
한국생물공학회 학술대회
2014 .04
Antibacterial activity of vegetable juices on the human skin
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FUTURE INFORMATION & COMMUNICATION ENGINEERING
2009 .06
Comparative Analyses of Enzyme Activities in Raw Fruit and Fruit Juice
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
과일쥬스 냉장고 설계 연구
한국정밀공학회 학술발표대회 논문집
2017 .12
임피던스 법을 이용한 두피 상태 추정에 관한 연구
대한전기학회 학술대회 논문집
2007 .10
Analysis and Identification of Bacteria with Antifungal and Antimicrobial Activity
한국생물공학회 학술대회
2007 .10
주스제조 장치에 따른 채소 및 과일 주스의 품질 변화
KSBB Journal
2014 .06
모바일 두피 진단 시스템에 관한 연구
디지털콘텐츠학회논문지
2019 .11
Vegetable oil Polypeptide Conjugates and Their Antimicrobial Activity
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2019 .04
Identification and characterization of Antimicrobial Compounds through fermentation of Citrus Juice ByProduct
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
항균제를 이용한 알루미늄 표면에 생물막 형성 억제효과 분석
KSBB Journal
2015 .04
산채류 추출물의 항산화 활성 및 호흡기 질환을 유발하는 세균에 대한 항균활성
KSBB Journal
2012 .04
Study on antimicrobial activity of natural preservatives and effect of cosmetic formulation on antimicrobial activity
한국생물공학회 학술대회
2007 .04
Syntheses of Functional Fruit Juices and Plant Extracts having Low Calorie and High Content of Oligosaccharides
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
Identification and Characterization of Antimicrobial Compound through Bacillus subtilis LS 1-2 Fermentation of Citrus Juice Medium
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Fractionation of Chinese Cabbage Juice
Agricultural and Biosystems Engineering
2005 .01
Study on the Antimicrobial Activities of Natural Products
한국생물공학회 학술대회
2005 .10
Identification and Characterization of Antimicrobial Compounds through Bacillus sp. LS 1-2 Fermentation with Citrus Juice ByProduct Media.
한국생물공학회 학술대회
2011 .04
Development of antimicrobial feed additive by Bacillus sp. fermentation on citrus-juice processing wastes
한국생물공학회 학술대회
2004 .10
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