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Nitric Oxide 화합물 첨가가 소 체외수정란의 체외발육에 미치는 효과
한국동물번식학회지
2004 .01
Effect of Nitric Oxide (NO) on the Postharvest Life of ‘Mibaekdo’ Peach (Prunus persica)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Nitric Oxide on Tomato Fruits Harvested at Different Ripening Stages
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
일산화질소(NO) 전처리가 MA포장 복숭아의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .12
[P1-21] Suppressive Effects of Grape Seed Extract on Nitric Oxide Production and Inducible Nitric Oxide Synthase Expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Responses of ‘Yukbo’ Strawberry Fruit to Nitric Oxide
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
해방풍 부위별 용매추출물의 항산화 활성 및 nitric oxide 생성 억제
Food Science and Preservation
2017 .02
저온 저장에 따른 복숭아 저장한계기간 및 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Yellowing of Broccoli Florets during Senescence was Reduced by Nitric Oxide Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
복숭아의 수확후 유통온도별 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
복숭아 ‘환타지아’ 품종의 포장방법별 저장 중의 품질유지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
The Responses of Yukbo Strawberry(Fragaria ananassa Duch.) Fruit to Nitric Oxide
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Nitric Oxide Synthesis Inhibitory Effects from Six Kinds of Plant Extracts in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
국내 자생 민들레 5종의 항산화 활성 및 Nitric Oxide(NO) 생성억제 활성
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
[P8-113] A Crude Fraction of Korean Ginseng Extract Stimulates Nitric Oxide Production by Activating Endothelial Nitric Oxide Synthase in Human Umbilical Vein Endothelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Inhibitory Effects of 2-(4-Chlorophenyl)-1,3-selenazol-4-one on Lipopolysaccharide-induced Nitric Oxide Production in RAW 264.7 Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Determination of nitric oxide in mainstream smoke by chemiluminescence nitrogen oxide analyzer model 200E
한국연초학회 학술발표회
2004 .01
Nitric Oxide Treatment to Extend Shelf Life in ‘HAYWARD’ Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Effect of Oriental Medicinal Plants on Nitric Oxide Synthase Activity
Food Science and Biotechnology
2000 .04
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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