지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Pruning Methods on the Vegetative and Reproductive Growth in ‘Fuji’ Apple Trees on M.26 Rootstocks
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Chemical Defoliation of ‘Fuji’ Apple Trees
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
증발산량에 따른 관수방법이 ‘후지’/M.9 사과나무의 영양생장과 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Shoot Training Angles on Flower-bud Formation and Fruiting in Young ‘Fuji’ Apple Trees on M.26 Rootstocks
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
8. BA注射處理, 誘引 및 切斷剪定이 사과나무의 潛芽發芽誘起에 關한 研究
한국원예학회 학술발표요지
1985 .07
The Biological Activities and Functional Substances of ‘Fuji’ Apple at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Postharvest Factors Affecting Appearance On ‘Fuji’ Stain
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Growth Volume Analysis of Stem and Branches according to Heading Back Pruning Degree in ‘Fuji’ Apple
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Growth Volume Analysis of Stem and Branches according to Heading Back Pruning Degree in ‘Fuji’ Apple
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Medium Composition on Shoot Formation in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
사과나무의 근권 온도와 수분포텐셜에 따른 수체 반응
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
[P2-34] 지역별 Fuji M9과 M26사과의 특성 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
주산지 후지 사과의 내,외부 품질 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
Defoliation Effects on the Fruit Quality and Leaf Bud Development in 'Fuji' Apple Trees
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Simazine에 의한 ‘후지’ 사과 摘果
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
A Study on the Freshness Extension of Top Fruit ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of 1-MCP and Ethylene Treatments on ‘Fuji’ Apples at Room Temperature
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
0