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Development of Efficient Regeneration System for Pyrus pyrifolia cv, Niitaka from Leaf Segments
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .06
Factors of Floral Bud Death Occurred in Niitaka Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
잎 절편 배양을 이용한 배 ‘신고’ (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka)의 신초 재분화
Journal of Plant Biotechnology
2013 .01
배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Rice Bran and Chitin Incubated Compost Treatments Influence the Soil Properties and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Asian Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence ofPithiness in Japanese Pear (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Development of Cultivation Practice in New Released Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
천연추출물 처리가 배 병해방제에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Development of the chloroplast genome-based InDel markers in Niitaka (Pyrus pyrifolia) and its application
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Genetic and Comparative Mapping of Pyrus pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
화주 제거가 동양배(Pyrus pyrifolia)의 착과와 종자 형성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
The Pollination Efficiency of Insect Pollinators and Artificial Pollination in the Asian Pear(Pyrus pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
친환경농법이 ‘신고’ 배나무 잎 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparision of the Content of Total Phenolics, Antioxidant Activity and Several Quality Characteristics in ‘Niitaka’ Pear ( Pyrus pyrifolia) from Organic and Conventional Productions
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Evaluation of Lime Sulfur Mixture as a Flower Thinner for Pear Trees (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .08
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