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'신고' 배 저온 저장중 발생하는 얼룩과 원인 및 방지
Food Science and Preservation
2003 .12
Comparative Studies on Training Methods for Asian Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Orchards
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
신고 배의 저온 저장 중 과피 흑변의 발생 및 방지에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Development of Efficient Regeneration System for Pyrus pyrifolia cv, Niitaka from Leaf Segments
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .06
Low Temperature Injury Symptoms of Oriental Pear Fruit Storage (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Preconditioning Effect before Storage and Fruits Quality of Blackening of Oriental Pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
신고 배 저온 저장중 동결 한계 온도 및 기간 설정
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of Controlled Atmospheres on Storage Life in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
저장 전 열처리가 저온 저장 중 ‘신고’ 배의 과피 흑변과 페놀성 화합물의 함량 변화에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
Factors of Floral Bud Death Occurred in Niitaka Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
신고배(Pyrus pyrifolia Nakai)의 과피흑변 원인규명을 위한 GC-MS 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Low temperature Reduces the Core Breakdown Disorder in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence ofPithiness in Japanese Pear (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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