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국내 시판 녹색꽃양배추 품종간 glucosinolate 함량 변이
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
녹색꽃양배추와 꽃양배추 품종별 고랭지 생육, 수량 및 glucosinolate 함량
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Planting Time and Sulfur Fertilization Affect Growth and Glucosinolate Content in Highland-Grown Broccoli (Brassica oleracea var. italica)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Estimation of Individual Glucosinolates, Total Phenol, Total Flavonoid Contents and Morphological Characterization in Broccoli (Brassica oleracea var. italica) Sprout Grown under Different LEDs Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Identification of glucosinolate-associated QTLs in cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
브로콜리(Brassica oleracea var. italica)의 품종별 기능성 물질 함량 차이의 비교
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
적심시기가 녹색꽃양배추의 측지화뢰 발생 및 생육에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2003 .04
Evaluation of Glucosinolates Concentration in Different Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
綠色 꽃양배추의 小胞子 培養
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
綠色 꽃양배추의 小胞子 培養
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .10
십자화과 채소의 가공 및 저장 중 Glucosinolate의 분석과 그 함량변화
한국식품영양과학회지
1992 .03
Identification and Expression Analysis of Glucosinolate Biosynthetic Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Identification and Quantification of Glucosinolates in Selected Chinese Brassica Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification of Glucosinolate-associated QTLs in Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
공변세포내 엽록체수 조사에 의한 녹색꽃양배추의 배수성 검정법 확립
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
십자화과 채소의 저장 및 조리방법에 따른 Glucosinolates의 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
배추의 품종 및 계통에 따른 Glucosinolates 함량
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
배양액의 S와 N 농도에 따른 녹색꽃양배추 싹기름 내 desulfoglucosinolate 함량
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
S and N Fertilizations Affect the Content of Desulfoglucosinolates in Broccoli Sprouts
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .10
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