지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Morphological Characteristics and Antioxidant Activity Changes in ‘Autumn Sense’ Hardy Kiwi (Actinidia arguta) as Honey Plant during Fruit Ripening
Journal of Apiculture
2017 .11
토마토 과실의 Ca2+ 흡수유형이 과실의 Ripening에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
다래(Actinidia arguta) 및 교잡종 다래(A. arguta × A. deliciosa)의 수관층위에 따른 광합성, 엽 그리고 과실의 특성 변화
한국산림과학회지
2011 .01
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes of Wine Quality Made From Ripening and Over-ripening Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
동양배 ‘원황’ 및 ‘화산’의 생육기간 중 품질 변화 요인 탐색
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .09
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Antioxidant Activity, Total Phenolics and Vitamin C Contents of the Unripe and Ripe Fruit of Hardy Kiwi (Actinidia arguta) ‘Saehan’ as Honey Plant
Journal of Apiculture
2017 .06
Role of Secondary-lateral Branch Leaves as a Source of Assimilates for Watermelon Fruit during Fruit Ripening Period
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
밀원수종 토종다래 잎, 열매의 형태적 특성에 관한 연구
Journal of Apiculture
2017 .04
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparison of Ripening Behavior of Cluster Type Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
다래 신품종“그린킹”
한국육종학회지
2008 .01
성열중(成熱中) Tomato 과실(果實)의 ${\beta}$-Galactosidase의 활성변화(活性變化)와 그 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Branch Ringing on Fruit Development in Persimmon
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
0