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A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bioactivities and Food Functionalities of Various Enzyme Hydrolysates of Protein Concentrate Prepared from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Influence of pH-shift on Functional Properties of Protein Isolates Recovered from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
사료 내 단백질과 지방 수준이 참돔(Pagrus major) 치어의 성장, 사료효율 및 비특이적 면역력에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .06
Functional Properties of Protein Concentrate Prepared from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe with Different Cook-drying Methods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
ANALYSIS AND UTILIZATION OF LIPID FROM FISH BY-PRODUCT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Blood lipids and all-cause mortality among old people: the Chinese Longitudinal Healthy Longevity Survey 2008-2018
Epidemiology and Health
2022 .01
Inhibitory Effects of Lactobacillus plantarum Q180 on Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양학회지
2019 .01
포식성 천적 사막이리응애의 식물추출물에 대한 감수성
한국유기농업학회지
2016 .01
Study of release properties of curcumin-loaded pickering emulsion under in vitro lipid digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of different dietary lipid sources on the growth, body composition and tissue fatty acid profile of juvenile olive flounder, Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Optimal Dietary Protein and Lipid Levels for Growth of Juvenile Israeli Carp Cyprinus carpio
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
재구성 지질의 효소적 생산과 산업적 이용
식품과학과 산업
2018 .06
The Role of Autophagy in Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation between Antioxidant Enzyme Activity, Free Iron Content and Lipid Oxidation in Four Lines of Korean Native Chicken Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Lipid requirement in granulated microdiet for larval rockfish (Sebaste schlegeli)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization and Stability Assessment of Sargassum horneri Extracts Loaded Nanostructured Lipid Carriers: Effects of pH, Ionic Strength, and In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-inflammatory properties of neutral lipids, glycolipids, and phospholipids isolated from Ammodytes personatus eggs in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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