지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Enhanced stability and controlled release of curcumin using emulsion-filled gels stabilized by octenyl succinylated maize starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
멀티 유화 기술 이용 수분산성의 항산화 효능을 함유한 커큐민의 개발
한국식품영양학회지
2021 .12
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation of Curcumin loaded Pickering Emulsion using TEMPO-mediated oxidized Cellulose Nanocrystals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro modeling of adipose tissue inflammation and its inhibition by curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
pH-Stat Digestion Model에서 카카오 추출물이 Oil과 Emulsion의 가수분해에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
Curcumin과 관련 성분들의 산화방지활성과 세포독성 분석 및 구조와 활성 연관성 조사
한국식품과학회지
2021 .08
Characterization and Stability Assessment of Sargassum horneri Extracts Loaded Nanostructured Lipid Carriers: Effects of pH, Ionic Strength, and In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
서브마이크론 입자 형태 커큐민의 생체 흡수율 및 제품 조성에 따른 흡수율 동등성 연구
산업식품공학
2017 .01
Anti-metastatic Effects of Aerobic Exercise and Curcumin in Breast Cancer In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Encapsulation of Curcumin and MCT Oil into Nanostructured Lipid Carriers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
나노 셀룰로오스 수용액 보존을 위한 항균성 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of α-Tocopherol and Trolox Addition on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Combination of nanoparticles and gelatin-genipin hydrogel enhances the antioxidant activity, stability, and release properties of curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
산화스트레스에 노출된 정자의 생존성 및 운동성에 있어서 커큐민의 이중효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
0