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Volatile Compound Profiling of Two Varieties Piper betle L. from Bangladesh
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
MARINE FISH CULTURE IN MEXICO : WHERE WE STAND AND WHERE ARE WE GOING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The evolution of spatial patterns in marine fish diversity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Piper nigrum Fruit Extract Prevents TMA-induced Allergic Contact Dermatitis by Regulating Th2 Cytokines Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
Green Pepper (Piper nigrum L.) Extract Suppresses Oxidative Stress and LPS-Induced Inflammation via Regulation of JNK Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Study on Creation of Marine Safety Culture in Korea
해양정책연구
2015 .06
Role Of Marine Ecosystem On Sustainable Fish Production - An Indian Perspective
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
양식산 어류의 부위별 총수은 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2016 .02
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Comparative Study of Piper sylvaticum Leaves and Stems for Anxiolytic and Antioxidant Properties through in vivo, in vitro, and in silico Approaches
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
Modeling for deriving the optimal production management plan of marine fish cage farms
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
후추의 삽목번식에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Spawning traits of marine teleost fishes in Korean waters revealed by pelagic fish eggs
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Extract Optimization, Total Phenol, Total Flavonoid and HPLC-DAD Analysis with Evaluation their Antioxidant, Antimicrobial, and Cytotoxicity Activity in Five Verities of Piper betel L. Leaves from Bangladesh
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Effect of fish oil and water extracts from Porphyra sp. on nutrition enhancement and physical properties improvement for 3D food printing using fish protein
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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