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Achyranthis Radix Extract Ameliorates TMA-induced Allergic Contact Dermatitis by Suppressing Production of Th2 Cytokines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Green Pepper (Piper nigrum L.) Extract Suppresses Oxidative Stress and LPS-Induced Inflammation via Regulation of JNK Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
후추의 삽목번식에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
수확시기별 까마중 전초의 성분, 항산화활성 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2016 .12
Optimization of Trimethylamine (TMA) Analysis Using Response Surface Method and Removal of TMA Using Microbial Treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Cudrania tricuspidata Extract Improves Trimellitic Anhydride-Induced Atopic Dermatitis-Like Symptoms in BALB/C mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Silkworm Dropping Extract Ameliorates Trimellitic Anhydrideinduced Allergic Contact Dermatitis by Regulating Th1/Th2 Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
왕까마중(Solanum nigrum L.) 열매 분말의 추출 용매에 따른 항산화 및 항균 활성 †
한국식품영양학회지
2021 .01
Optimization for the fermentation process of Solanum nigrum vinegar and its quality evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Piper betle CRUDE EXTRACT AS ALTERNATIVE TREATMENT IN MARINE FISH CULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
발효식품에서 분리된 Saccharomyces cerevisiae를 이용한 Trimethylamine 저감화
한국수산과학회지
2019 .04
Rapid generation of transgenic and gene-edited Solanum nigrum plants using Agrobacterium-mediated transformation
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Volatile Compound Profiling of Two Varieties Piper betle L. from Bangladesh
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Status of Technology Development for Anti-Allergic Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-allergic Effect of Sword Bean Pod (Canavalia gladiata) in IgE-Sensitized RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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