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Optimal Irrigation Control Based on Transpiration and Radiation in Soilless Culture of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development of an Algorithm for Nutrients Balance Control in EC-based Closed Soilless Culture
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Estimating the Ion Concentrations of Root-zone Macronutrient using Long Short-term Memory in Closed-loop Soilless Cultures
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of an On-line Indicator for the Total Nutrients Uptake by Plants on Rockwool Soilless Culture System
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Irrigation Management based on Plant Sensor Information for High Quality Production of Soilless Fruit Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Prediction of Electrical Conductivity of Nutrient Solution in Closed-loop Soilless Cultures using Recurrent Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of an Algorithm for Synchronized Supply of Nutrients to Uptake by Plants in EC-based Closed Soilless Culture
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
고랭지배추 유기 무토양재배의 시도
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
코이어 배지를 이용한 토마토 수경재배에서 급액농도가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
Transpiration Profile in a Whole Paprika Plant by Using 3-D Optical Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
생육단계별 NH4-N와 K 수준 조절이 수경재배 딸기의 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
Effect of Applying a Semi-closed Air Conditioning System in a Desert Area Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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